Zoekmachine optimalisatie (SEO)

WORD GOED GEVONDEN IN GOOGLE

Waarom een goede Zoekmachine optimalisatie belangrijk is

Je hebt een mooie website maar je wordt niet gevonden in Google of andere zoekmachines? Dan is dit een gemiste kans, want net dankzij een goede SEO optimalisatie zal jouw website succesvol zijn. Je kan er honderden of zelfs op termijn duizenden potentiële leads uit halen.

In combinatie met een goede User Interface surfen de bezoekers probleemloos door je site.

Doel: eerste pagina op Google!

We mikken steeds naar de eerste pagina van Google, want zoals ze zeggen; “The best place to hide a body is on page 2 of Google”. De doorklik is namelijk veel groter als je op de eerste pagina staat.

Hoe gaan we te werk?

We gaan op zoek naar zoekwoorden die maandelijks veel gezocht worden en schrijven teksten op basis van deze keywords. De opbouw van deze teksten is uiterst belangrijk.

De eerste stap

Wilt u een website laten maken met een SEO optimalisatie? We raden zeker aan om contact met ons op te nemen. We geven je met alle plezier een woordje uitleg zonder verdere verplichtingen.

Bel ons op 0473 67 49 26 of mail ons.

Gratis offerte

Offerte aanvragen voor uw project

Op zoek naar een online en offline partner? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Basis zoekmachine optimalisatie

Bij een basis zoekmachine optimalisatie wordt een zoekwoorden analyse gedaan en worden alle titels en omschrijvingen van je website aangepast hieraan, samen met nog enkele andere “quick-wins”. Dit zal automatisch je website hoger doen ranken in Google. Het is duidelijk dat een uitgebreide SEO optimalisatie beter is, maar het is alvast een begin.

Meestal volstaan enkele uurtjes werk.

Wil je een basis zoekmachine optimalisatie voor jouw website? Neem contact met ons op.

Uitgebreide zoekmachine optimalisatie

Hier kan heel ver gegaan worden. Naast de vereiste basis, worden alle zoekwoorden worden nauw opgevolgd en constant geüpdatet. Interne linkbuilding wordt toegepast en indien nodig wordt de code van de website gewijzigd.

Contacteer ons voor een gratis offerte.