Website laten maken

Website laten maken regio West-Vlaanderen

Heeft je website nood aan vernieuwing of levert hij niet de vereiste leads op? Jouw website laten maken of hermaken is dan ook een goede stap vooruit. Wij maken websites die zowel esthetisch als functioneel perfect in orde zijn. Bovendien houden wij rekening met zoekmachines. Jouw website is dus zoekmachine vriendelijk. Optioneel kan je door ons een uitgebreide zoekmachine optimalisatie laten uitvoeren. Want zoals ze zeggen: “The best place to hide a dead body is on page two of Google Search Results”. Wil jij ook een succesvolle website?

Wij tillen uw website naar een hoger niveau
Website bouwer gezocht

Website laten maken prijs

Stel jezelf eerst misschien eens de vraag: wat moet mijn website kunnen?

Er bestaan namelijk heel veel mogelijkheden. Elke website is uniek. WordPress of een website op maat? WordPress websites zijn websites die voor een groot deel reeds ontwikkeld zijn, maar uiteraard worden aangepast aan uw huisstijl. Kies je voor een website op maat, dan kies je voor een supersnelle en unieke website.

Vervolgens kan je er ook voor kiezen om een website op maat te laten maken. Hier zitten we in een iets hogere prijsklasse, maar dan wordt de website ontworpen en geschreven naar alle noden van de klant! Deze website is dan écht uniek. Handcrafted al the way!

Hoe gaan wij te werk en wie is Quindi?

Jouw website laten maken door Quindi Graphics heeft enkele voordelen tegenover enkele andere grotere bureaus. Omdat wij steeds werken met enkele vaste (goede) freelancers bieden wij dezelfde kracht aan als een groot reclamebureau, maar aan een veel voordeligere prijs. We zijn een jong team van echt gepassioneerde werkers. Alles wat we maken is met veel passie en liefde gemaakt. Ook de support achteraf proberen wij zo goed mogelijk op te lossen.

Opties voor een professionele website

  • Online boekingen
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Installatie van online opnames en analyses van het surfgedrag
  • Webshop gedeelte (of een stand-alone webshop)
  • Portfolio of galerij
  • Blog of nieuws
  • Contactpagina met formulier
  • Team-pagina

SEO optimalisatie voor Google en andere zoekmachines

Als je een website laat maken, kan je ook overwegen om een SEO optimalisatie te laten uitvoeren door ons.
Wij gaan na op welke keywords je doelgroep zoekt en hoeveel keer per maand deze gezocht worden. Potentiële keywords worden uitgewerkt met als doel je website op de eerste pagina van de zoekmachine te laten verschijnen!

Meer tips bij het maken van een nieuwe website?

Lees meer over een nieuwe website laten maken.

Gratis prijsofferte

Vraag nu uw prijsofferte aan

website laten maken

Een website laten maken, waarom?

Waarom zou ik een website laten maken als ik al genoeg klanten heb?” is een vraag die vaak gesteld wordt.

Een website laten maken door een creatief bureau is essentieel om je zaak online zichtbaar te maken en om er zaken uit te halen. Een bedrijf die geen website heeft is online niet zichtbaar en loopt letterlijk tientallen, zo niet honderdtallen klanten of leads in een bepaalde periode mis. Zowel op korte als lange termijn. Bovendien moet uw website goed gevonden worden in zoekmachines, en het liefst nog op pagina 1! Laat daarom je website maken door iemand die ook rekening houdt met zoekmachine optimalisatie.

Je kan het vergelijken met een etalage in een winkelstraat. Zou je binnenlopen in een winkel zonder etalage? Misschien, maar het zal al een flinke speurtocht zijn naar de winkel. Dit is net hetzelfde met een website.

Heb je al klanten? Dan is dat al een goede zaak, maar in de toekomst kan dat snel veranderen. Op gebied van technologie evolueren we constant. Alles gebeurd tegenwoordig online, ook het aanwerven van nieuwe klanten. Dit kan via Social Media (Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, …), online recensies en natuurlijk via uw website die gevonden werd in Google of een andere zoekmachine zoals bv. Bing.

Als grafisch bureau en online marketing bureau kunnen wij ervoor zorgen dat je online aanwezig bent, én de juiste bezoekers aantrekt, én goed scoort in zoekmachines. Jouw website laten maken doe je best door iemand die alle kneepjes van het vak kent.

Website laten maken door een webbureau

Als ik even rechtuit mag zijn… laat je website maken door een gespecialiseerd webbureau of door iemand die er écht iets van kent! Tegenwoordig kan je al op verschillende manieren een zo-goed-als-gratis website laten maken of zelf maken, maar of dit altijd even goed is, is een ander verhaal. Vaak zijn gratis websites niet flexibel of uitbreidbaar, bevatten ze slechte code, zijn ze niet mobiel vriendelijk en laten ze de wensen over op gebied van UX (gebruiksvriendelijkheid). Maar wat nog belangrijker, en misschien zelfs de grootste bottleneck is, deze websites zijn niet geschreven voor zoekmachines!

Nu denkt u vast, hoeveel kost een website laten maken door een webbureau of reclamebureau dan?

Rebody & Remind

Enkele cases

Logo design

Parmentier Bart website

Enkele cases

Moestik one-page website

Enkele cases

Webdesign

here be dragons logo ontwerp

Enkele cases

Here be dragons

Logo design

DK Interiors website op maat

Enkele cases

DK Interiors

Webdesign

Sublim Nails

Enkele cases

Haverbeke fietsen

Enkele cases

Eperon d'Or

Enkele cases

Decon website

Enkele cases

Website DECON immo

Webdesign

Farmhouse logo

Enkele cases

Farmhouse

Logo design

Websites en webshops

Creatieve en functionele websites die bovendien goed gevonden worden in zoekmachines? We helpen je graag verder bij de ontwikkeling en opvolging.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een website is enkel krachtig als hij gevonden wordt in zoekmachines. Net daarom wordt een zoekmachine optimalisatie sterk aangeraden.

Branding

Branding, of een brand, is een merknaam en alles wat er rond zweeft. Denk maar aan een logosloganvisuele communicatie, …

Logo ontwerp

Een logo is een beeldmerk van een bedrijf. Het beeldmerk zorgt voor de herkenbaarheid van het merk of bedrijf en wordt gebruikt in alle online en offline communicatie.

Drukwerk

Van geboortekaartjes tot catalogi, Quindi maakt alles! Naast online communicatie is offline communicatie nog altijd even belangrijk, print isn’t dead yet!

Zoekmachine advertenties (SEA)

Een zoekmachine advertentie is een advertentie dat weergegeven wordt in de zoekresultaten van Google. Ideaal om snel op de eerste pagina komen te staan.

Copywriting

Hou je van een commerciële, creatieve tekst die bovendien zoekmachine vriendelijk is? Optioneel kan je ervoor kiezen om jouw eigen teksten, of volledig nieuwe teksten door ons te laten schrijven.