Website bouwer gezocht

WEBSITE BOUWER GEZOCHT?

Website bouwer gezocht? Wij kunnen je helpen.

Quindi is een éénmanszaak uit Izegem (Regio Webdesign Roeselare en Webdesign Kortrijk). We bouwen websites, volledig op maat of startende vanaf WordPress. Zoek je dus een website bouwer, lees dan even verder.

Alle projecten worden persoonlijk en in eigen huis gemaakt. Geen buitenlandse programmeurs dus, zoals bij sommigen wel het geval is. Hierdoor kunnen we zeer snel schakelen en kwaliteit garanderen bij websites op maat.

Website laten maken

Is jouw website verouderd en wil je een een nieuwe website laten maken? Dan helpen we je graag verder. Vraag gerust een offerte en we sturen je die volledig gratis en vrijblijvend op! Website bouwer gezocht? Gevonden!

Website bouwer gezocht

Geen bezoekers op je website?

Je hebt pas een nieuwe website? Goed zo! Dat is al een eerste stap. Maar let op, hoe mooi je website ook is, hij moet ook functioneel zijn en goed gevonden worden in Google. Daar is regelmaat en opzoekingswerk voor nodig! Ook daarmee helpen we je graag verder.

We helpen je verder

We raden zeker aan om contact met ons op te nemen. We geven je met alle plezier een woordje uitleg zonder verdere verplichtingen.

Bel ons op 0473 67 49 26 of mail ons.

WORDPRESS OF OP MAAT?

Wat is het beste?

“Het beste” is misschien slecht verwoord, want dat bestaat niet. Er zijn altijd zowel voor- als nadelen bij de ene CMS en de andere.

De noden en wensen van klanten kunnen ver uit elkaar liggen, daarom bieden we als website bouwer beiden aan. WordPress is bijvoorbeeld een zeer gebruiksvriendelijk CMS en is zeer flexibel.

Een website op maat is dan op zijn beurt een stuk sneller, wat jouw zoekmachine resultaten drastisch gaat verbeteren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat te kiezen?

Om je verder te helpen kunnen we je al volgende aandachtspunten geven;

  • Wat is jouw budget?
  • Naar welke functionaliteiten ben je op zoek
  • Supersnelle website gewenst? Kies dan voor een website op maat

Wellicht heb je nog een heel veel vragen. Daarom komen we graag eens tot bij jou langs. We zijn ervan overtuigd dat we je verder kunnen helpen. Zoek je iemand die voor jou een website kan bouwen, drukwerk kan leveren, een nieuw logo of huisstijl laten maken of een rebranding van je bestaande huisstijl kan verzorgen?

Bel me dan gerust op! Dit kan op 0473 67 49 26 of contacteer ons via mail.

Quindi is een website bouwer uit Izegem. We bouwen websites op maat of starten vanaf WordPress.

Websites en webshops

Creatieve en functionele websites die bovendien goed gevonden worden in zoekmachines? We helpen je graag verder bij de ontwikkeling en opvolging.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een website is enkel krachtig als hij gevonden wordt in zoekmachines. Net daarom wordt een zoekmachine optimalisatie sterk aangeraden.

Branding

Branding, of een brand, is een merknaam en alles wat er rond zweeft. Denk maar aan een logosloganvisuele communicatie, …

Logo ontwerp

Een logo is een beeldmerk van een bedrijf. Het beeldmerk zorgt voor de herkenbaarheid van het merk of bedrijf en wordt gebruikt in alle online en offline communicatie.

Drukwerk

Van geboortekaartjes tot catalogi, Quindi maakt alles! Naast online communicatie is offline communicatie nog altijd even belangrijk, print isn’t dead yet!

Zoekmachine advertenties (SEA)

Een zoekmachine advertentie is een advertentie dat weergegeven wordt in de zoekresultaten van Google. Ideaal om snel op de eerste pagina komen te staan.

Copywriting

Hou je van een commerciële, creatieve tekst die bovendien zoekmachine vriendelijk is? Optioneel kan je ervoor kiezen om jouw eigen teksten, of volledig nieuwe teksten door ons te laten schrijven.

Rebody & Remind

Logo design

Moestik one-page website

Webdesign

here be dragons logo ontwerp

Here be dragons

Logo design

DK Interiors website op maat

DK Interiors

Webdesign

Decon website

Website DECON immo

Webdesign

Farmhouse logo

Farmhouse

Logo design