Website bouwer gezocht

WEBSITE BOUWER GEZOCHT?

Website bouwer uit Izegem

Quindi is een éénmanszaak uit Izegem (Regio Roeselare en Kortrijk). We bouwen websites, volledig op maat of startende vanaf WordPress. We werken graag samen met freelance developers en vormen samen een sterk en flexibel team van website bouwers.

Website laten maken

Is jouw website verouderd en wil je een een nieuwe website laten maken? Dan helpen we je graag verder. Vraag gerust een offerte en we sturen je die volledig gratis en vrijblijvend op! Website bouwer gezocht? Gevonden!

Zoekmachine tekst

Geen bezoekers op je website?

Je hebt pas een nieuwe website? Goed zo! Dat is al een eerste stap. Maar let op, hoe mooi je website ook is, hij moet ook functioneel zijn en goed gevonden worden in Google. Daar is regelmaat en opzoekingswerk voor nodig! Ook daarmee helpen we je graag verder.

We helpen je verder

We raden zeker aan om contact met ons op te nemen. We geven je met alle plezier een woordje uitleg zonder verdere verplichtingen.

Bel ons op 0473 67 49 26 of mail ons.

WORDPRESS OF OP MAAT?

Wat is het beste?

“Het beste” is misschien slecht verwoord, want dat bestaat niet. Er zijn altijd zowel voor- als nadelen bij de ene CMS en de andere.
De noden en wensen van klanten kunnen ver uit elkaar liggen, daarom bieden we als website bouwer beiden aan. WordPress is bijvoorbeeld een zeer gebruiksvriendelijk CMS en is zeer flexibel. Op maat is dan op zijn beurt een stuk sneller en meestal wat duurder (maar ook gebruiksvriendelijk). De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat te kiezen?

Om je verder te helpen kunnen we je al volgende aandachtspunten geven;

  • Wat is jouw budget?
  • Functionaliteiten en uitbreidbaarheid
  • Supersnelle website gewenst?

Ken je het antwoord op deze vragen? Wellicht heb je nog een heel veel vragen.

Bellen we eens vrijblijvend? Dit kan op 0473 67 49 26 of contacteer ons via mail.

Quindi is een website bouw uit Izegem. We bouwen websites op maat of startende vanaf WordPress.

OFFERTE VRAGEN
Farmhouse logo

Farmhouse

Logo design

International Survey Group logo

ISG

Logo design

Matthias De Meyer

Matthias De Meyer

Logo design

Granistone huisstijl

Granistone huisstijl

Logo designPrint design

Fietsen Haverbeke

Website Fietsen Haverbeke

Logo designWebdesign

Vizioen logo design by Quindi

Vizioen

Logo design

Blade Runner logo design by Quindi

Blade Runner

Logo design

Mean Louies Gin

Mean Louies Gin

Bottle design

Websites en webshops

Creatieve en functionele websites die bovendien goed gevonden worden in zoekmachines? We helpen je graag verder bij de ontwikkeling en opvolging.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een website is enkel krachtig als hij gevonden wordt in zoekmachines. Net daarom wordt een zoekmachine optimalisatie sterk aangeraden.

Branding

Branding, of een brand, is een merknaam en alles wat er rond zweeft. Denk maar aan een logosloganvisuele communicatie, …

Logo ontwerp

Een logo is een beeldmerk van een bedrijf. Het beeldmerk zorgt voor de herkenbaarheid van het merk of bedrijf en wordt gebruikt in alle online en offline communicatie.

Drukwerk

Van geboortekaartjes tot catalogi, Quindi maakt alles! Naast online communicatie is offline communicatie nog altijd even belangrijk, print isn’t dead yet!

Zoekmachine advertenties (SEA)

Een zoekmachine advertentie is een advertentie dat weergegeven wordt in de zoekresultaten van Google. Ideaal om snel op de eerste pagina komen te staan.

Copywriting

Hou je van een commerciële, creatieve tekst die bovendien zoekmachine vriendelijk is? Optioneel kan je ervoor kiezen om jouw eigen teksten, of volledig nieuwe teksten door ons te laten schrijven.