Nieuws en blog

30 mei 2017
Website voor startups

Websites voor Startups

Slim investeren in een website voor startups

Als startup of startende ondernemer heb je vaak het vermogen nog niet om een complexe website te laten maken. Een startup wordt soms gefinancierd door angels en investeerders. Wat je met dit geld doet bepaalt het begin en het succes van de startup. Slim investeren is dus de boodschap. Ik ga nu een beetje tegen mijn eigen winkel spreken, maar zet niet alles in op een website, of online advertenties. Investeer een kleine hoeveelheid van het budget in een website en zoekmachine optimalisaties en focus met de rest op de core van jouw zaak.

Goedkope website laten maken door een creatief bureau

Het lijkt ons logisch om voor deze ondernemers een apart prijsplan op te starten. Een goedkope website is misschien een cheapass benaming, maar bij ons kan je een goed werkende website laten maken aan een eerlijke prijs. Als creatief bureau stellen wij het volgende voor:

Een basis WordPress website

Een basis WordPress website is ideaal om als starter mee te beginnen. Het geeft de mogelijkheid om je diensten voor te stellen in een mooie en creatieve layout, zonder dat je er hoge budgetten moet tegen gooien.

Mogelijkheden van een WordPress website zijn:

  • Blog
  • Portfolio
  • Diensten
  • Onbeperkt aantal contactformulieren
  • Onbeperkt aantal pagina’s
  • Online reservatie
  • Webshop
  • Social Media integratie
  • Zoekmachine optimalisatie

En dit is volledig zelf te beheren!

Wat maakt een WordPress website zo goedkoop?

Een WordPress website opzetten kan relatief snel gebeuren. Een bestaande template wordt omgebouwd volgens jouw huisstijl en noden. Dit gaat veel sneller dan een website op maat laten maken. Natuurlijk heeft een WordPress website en een website op maat elk zijn voor- en nadelen, zoals prijs, snelheid, mogelijkheden, kwaliteit, …

Aanvankelijk diende WordPress vooral om te bloggen. Maar tegenwoordig bestaan er héél veel volwaardige websites op basis van WordPress.

Gebruiksvriendelijkheid van een WordPress website

Een WordPress site vind ik persoonlijk een van de gemakkelijkste CMS-systemen om mee te werken. Je kan gemakkelijk blog berichten en pagina’s toevoegen met de WYSIWYG-editor. Kopieer en plak teksten uit MS Word, en die neemt hij volledig over, inclusief titels, links, etc.

Prijs aanvragen voor een WordPress website

Benieuwd naar de prijs van jouw nieuwe website?

Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis prijsofferte.

quindi