Nieuws en blog

23 aug 2019
nieuwe website laten maken

Een nieuwe website laten maken. Hoe beginnen?

Een nieuwe website laten maken

Een nieuwe website laten maken kan voor sommigen een hele uitdaging zijn. Er zijn namelijk heel veel opties en vereisten dat zij de bomen door het bos niet meer zien. Moet de nieuwe website mobielvriendelijk zijn? Wat is de kostprijs van een nieuwe website? Zijn er technische vereisten en hebben deze invloed op de zoekresultaten? Is een zoekmachine optimalisatie echt nodig? We helpen je al even verder met deze blog post.

Voorbereiding van een nieuwe website

Weet wat je wil. Vooraleer je een nieuwe website laat maken is het verstandig om al eens te brainstormen over wat je wil bereiken met de website. Hierbij kan je enkele vragen beantwoorden die we hieronder vermelden. Zit je gewoon graag eerst eens samen met ons voor een inleidend gesprek kan dat ook natuurlijk.

Vragen die je je kan stellen als je een nieuwe website wilt

Wie is je doelgroep en wat is de gemiddelde leeftijd?

Bepaal je ideale klant. Aan wie verkoop je het liefst en hoe kan je die bereiken.

Hoe sta je tegenover je concurrenten?

Run je een nieuwe business of is er al wat concurrentie? Zoja, hoe groot zijn die?

Lijst enkele kernwoorden op dat je bedrijf het best omschrijft

Dit kan nog heel handig zijn nadat de nieuwe website live staat, want dit gaat de basis vormen van een zoekmachine optimalisatie.

Denk al eens aan een navigatiestructuur op basis van je kernwoorden

De navigatiestructuur wordt uiteraard nog door ons gefinetuned met echte zoekwoord-resultaten. Als creatief bureau kunnen we je hier wel mee helpen.

Welke functies wil je op je website?

Denk na over welke functies je website moet beschikken. Denk maar aan online afspraken maken, contactformulieren, … Dit kan de prijs van de website sterk gaan beïnvloeden.

Wat mag de nieuwe website kosten?

Misschien niet onbelangrijk, maar wat is jouw budget? Denk hier ook eens over na, want er zijn heel veel opties (die we graag eerst met jou bespreken). Heel moeilijk in te schatten voor jou als klant, maar wij kunnen je zeker verder helpen.

Kies de juiste partner

Gezien je reeds bij ons bent terechtgekomen, hopen we dat wij het juiste grafisch ontwerpbureau zijn 🙂

Wat kan je van ons verwachten?

We zijn een design studio die een snelle website en een goede gebruiksvriendelijkheid heel belangrijk vinden. We leveren steeds kwaliteit en bekijken alles tot in detail. Ook na aflevering blijven we beschikbaar voor support.

Opties bij het maken van een nieuwe website

Zoals eerder vermeld zijn er heel wat opties waardoor je niet meer weet hoe of wat. Daarom hieronder enkele optionele diensten. Hou in het achterhoofd dat elke website mobielvriendelijk wordt afgeleverd, en dit is inbegrepen in de kostprijs.

  1. Nieuwe branding
  2. Zoekmachine optimalisatie
  3. Web copywriting door een professional
  4. Social Media beheer

Meer informatie over onze diensten.

Kostprijs nieuwe website

Waarschijnlijk een belangrijk aspect voor je. Wat is de kostprijs van een nieuwe website? Wel … eigenlijk bestaat er geen correct antwoord op deze vraag. Alles is afhankelijk van wat je wenst.

Ik stel voor dat we eens samenzitten om dit te bespreken! Wat denk je?

Afspraak maken

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak

Nieuwe website nodig? Aarzal dan niet langer en contacteer ons.

quindi