Kostprijs website

WAT IS DE KOSTPRIJS VAN EEN WEBSITE?

Een website hoeft heus niet duur te zijn. Prijzen voor een website, logo, huisstijl, etc. kunnen vaak zeer uiteenlopen. Dit komt omdat er veel mogelijkheden en opties zijn. Vergelijk het met de aankoop van een nieuwe wagen. U betaalt extra voor opties zoals lederen zetels, zetelverwarming, etc.

Een website kan gecombineerd worden met een betalingssysteem (webshop), zoekmachine optimalisatie, Social Media integratie, automatisatie, nieuwsbrieven,…

Afhankelijk van uw noden en wensen kunnen wij een offerte op maat opstellen. Voor starters stelden we een scherpe vanaf-prijs op, zo kan u als starter snel online gaan.

Bel me op 0473 67 49 26 of stuur een mailtje.

Starter pack

€789

Het ideale starterspakket voor de beginnende ondernemer. Beheer zelf uw pagina’s en nieuws met het WordPress CMS. Dit pakket kan snel opgezet worden en wordt aangepast aan uw huisstijl.

Website op maat

Prijs op aanvraag

Heeft u specifieke vereisten? Op maat gemaakte websites van design tot code, volledig zelf te beheren via het gebruiksvriendelijke CMS en supersnel!

Combi pack

Prijs op aanvraag

Nood aan een volledig nieuwe branding of rebranding met bijhorende website of webshop? Wij bieden een combi pack aan, aan een zeer gunstige prijs. Contacteer ons voor meer info.

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuws en promoties?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons. Ook bij promoties en acties sturen we een mail uit naar alle subscribers. Oh en jouw gegevens zijn veilig bij ons!