Diensten

Websites en webshops

Creatieve en functionele websites die bovendien goed gevonden worden in zoekmachines? We helpen je graag verder bij de ontwikkeling en opvolging.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een website is enkel krachtig als hij gevonden wordt in zoekmachines. Net daarom wordt een zoekmachine optimalisatie sterk aangeraden.

Branding

Branding, of een brand, is een merknaam en alles wat er rond zweeft. Denk maar aan een logo, slogan, visuele communicatie, …

Logo ontwerp

Een logo is een beeldmerk van een bedrijf. Het beeldmerk zorgt voor de herkenbaarheid van het merk of bedrijf en wordt gebruikt in alle online en offline communicatie.

Drukwerk

Van geboortekaartjes tot catalogi, Quindi maakt alles! Naast online communicatie is offline communicatie nog altijd even belangrijk, print isn’t dead yet!

Zoekmachine advertenties (SEA)

Een zoekmachine advertentie is een advertentie dat weergegeven wordt in de zoekresultaten van Google. Ideaal om snel op de eerste pagina komen te staan.

Copywriting

Hou je van een commerciële, creatieve tekst die bovendien zoekmachine vriendelijk is? Optioneel kan je ervoor kiezen om jouw eigen teksten, of volledig nieuwe teksten door ons te laten schrijven.