Creatief bureau

Creatief bureau en full service

Als creatief bureau regio Izegem helpen we de kleine zelfstandige, starters en KMO’s om zowel online als offline hun naamsbekendheid op punt te stellen. Zowel grafisch als technisch zorgen wij ervoor dat bedrijven professionaliteit uitstralen met een professionele (web)copywriting! Een website laten maken hoeft zeker niet duur te zijn. Omdat Quindi een eenmanszaak is, kunnen scherpe tarieven gehanteerd worden. De kostprijs van uw website bepaalt u dus helemaal zelf!

Hoe gaan wij als creatief bureau te werk?

Na een onderling gesprek, zijnde via telefoon, Skype, video-call, of in person, kunnen wij een gepast offerte maken. Na goedkeuring van de offerte kunnen we aan de slag. Wilt u een website laten maken? Dan gaan we eerst de noden en de navigatie bepalen. Hierop wordt vervolgens verder gebouwd aan de “blauwprint / skelet” van de website? Daarna begint de fun! Want dan tonen we hoe creatief we écht zijn. Nadien kan de copywriting en SEO worden bekeken. Zo word je extra vindbaar in Google!

Lijkt je dit een goede werkwijze en wil je zelf een offerte laten maken voor uw website of ander project? Contacteer ons!

Heb je al een site maar nog geen bezoekers op jouw website? Lees hier alvast enkele tips om beter gevonden te worden in Google.

Gratis prijsofferte

Vraag nu uw prijsofferte aan